Daphne de Boer

 

Hoi, mijn naam is Daphne; ik ben 56 jaar en woon in de binnenstad van Alkmaar. Ik werk als loopbaancoach en trainer binnen de re-integratie. Een uitdagende en afwisselende baan waar ik na ruim 20 jaar nog steeds niet op uitgekeken ben. Daarnaast geef ik workshops in ademwerk en mindfulness. In mijn vrije tijd ben ik veel lopend in de natuur te vinden of spreek ik af met vrienden en familie.

Jaren geleden raakte ik overspannen en moest ik ook mijn uitlaatklep hardlopen laten voor wat het was vanwege een blessure. Een tijd lang deed ik daardoor weinig aan sport. Met sportscholen had ik niets en ook bootcamp buiten vond ik niet fijn. Mijn conditie holde snel achteruit terwijl ik me juist graag energieker wilde voelen. Dat lukte me niet door alleen regelmatig een boswandeling te maken. Toen kwam ik Powerwalking op het spoor en dat was voor mij de perfecte middenweg tussen wandelen en hardlopen. Laagdrempelig, goed vol te houden en toch intensief.

Omdat ik zelf heb ervaren hoe snel ik weer beter in mijn vel zat door een paar keer per week te Powerwalken heb ik besloten deze manier van bewegen met anderen te willen delen. Ik heb een train de trainer Powerwalk gevolgd en ben allereerst via mijn werk met individuele Powerwalk trajecten gestart. En vanaf april ga ik een trainingsgroep begeleiden voor Hardlopen Alkmaar. Hartstikke leuk, ik kijk er naar uit!  Doe je mee?

Rooster

Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.